За незаменимите джинси


Image:©Edyta Pawlowska/Fotolia

Малко са жените , които могат да си представят своя гардероб без джинси . Комфортни и винаги модерни, те изграждат нашия небрежен, ежедневен или елегантен тоалет . Въпросът е да направите правилния избор и удачно да ги комбинирате с останалите дрехи.

Актуални за сезона са няколко модела . Особено модни са джинсите с дължина около  глезена. При тях винаги трябва да присъства високия ток, което удължава крака и придава сексапил.

Не особено елегантно изглеждат прокъсаните джинси , но в момента те са абсолютен хит. Съчетани с подходящи дрехи и аксесоари ,  те могат да създадат изключително атрактивен тоалет . Може да се съчетаят с елегантни блузи и палта, с по-обемни чанти, интересни шалове, шапки и бижута.

Почитателките на кънтри стил могат да съчетаят тези модели джинси с изчистени облекла. За тях са подходящи по-малко аксесоари и бижута , като създадат по този начин по-непретенциозен стил. През този пролетен сезон са актуални цветните джинси в цвят бордо, бежово, кафяво, тъмнооранжево, убито зелено, пепел от рози и синьо в всичките му нюанси, черното също не излиза от мода.

Важен момент при избора на джинси е да изберете правилния номер . Не си мислете , че ако обуете по-тесни джинси , ще изглеждате по-слаба. Показващото се бельо не прави красиво впечатление и не говори добре за вас. Съобразявайте се с характерните линии на своята фигура.  По-пълните дами да не купуват торбести джинси , които няма да прикрият  излишните килограми, а напротив. Жените , които са с момчешко телосложение да подбират джинси в светли тонове и ниско разположени задни джобове. За ниските дами са подходящи правите или тесни модели до глезена. Ако сте с по-пълни бедра е препоръчително да изберете прави джинси или  тип чарлстон в по-тъмен цвят.

Джинсите са подходящи и за офиса. Препоръчително е за там  да се избират модели от по-тъмната гама , защото са по-елегантни и по-лесно се съчетават с останалите дрехи. Избягвайте прокъсаните джинси. Комбинирайте тесните джинси с елегантни ризи и сака , като можете да довършите тоалета си с шикозен шал , а обувките могат да са с равна подметка или с висок ток. Ако предпочетете джинсите с висока талия и широк крачол, може идеално да ги съчетаете с женствена блуза или риза, която ще ви донесе елегантно излъчване. Носете ги задължително с обувки на висок ток. Най-добрата комбинация за джинси в офиса е с вталеното изчистено сако и бялата риза.

 


Оставете своя коментар »