Женствената визия – притегателна сила за мъжете


Image:© FashionStock / Fotolia

Във всички времена мъжете са привличани от женствеността у слабата половинка на човечеството. Ако се питате как да я постигнете – знайте , че има два начина : чрез визията и маниерите.

Женствеността във визията може да се постигне с леки, летящи,  с тънък намек за сексуалност дрехи, умело допълнени от подходящи аксесоари, подчертаващи женствения стил и придаващи му известна загадъчност. Такива са металически колани, колани с камъни, шапки, очила, обувки на висок ток, портмонета.

Нежност и очарование придават на всяка жена  рокли, поли, панталони и  блузи, ушити от леки , фини материи. Отивайки на среща в такива дрехи, ще покорите мъжкия поглед със своето обаяние и неповторимост. Същевременно те ще ви дадат възможност да се чувствате комфортно и движенията ви да бъдат леки и свободни. Ако подберете подходящ цвят в ярки или пастелни тонове, модерни за този сезон, ще бъдете неотразими.

Image:© Andrey Kiselev / Fotolia

Често се мисли, че панталоните не подчертават фигурата. Но ако панталоните или джинсите са умело избрани според фигурата, то те безспорно ще ви осигурят женствен силует. Ако сложите панталони капри или леко скъсени стеснени панталони, то те ще ви придадат сексапил, което също е важно за жените. Само не забравяйте, че подбирайки панталон, трябва да се ръководите преди всичко  от специфичните особености на своята фигура,  а не само от модните тенденции.

Най-женственият атрибут от тоалета на една жена са обувките, придаващи много свобода и грация на визията. Токчетата са класика. Те са извън повелите на модните тенденции и винаги осигуряват женственост на стила на всяка дама.

А ако умеете да се движите грациозно на обувки на високи токчета, то ефектът ще бъде неотразим. Отстрани такава грациозност изглежда много красиво и вие ще си осигурите възхитените мъжки погледи. Но има едно НО. Ако не умеете да ходите на високи обувки – не ги носете. Ефектът ще бъде обратен и ще предизвиквате насмешка със своята походка.

Не забравяйте и своите маниери. Ако движенията ви са красиви и женствени, интонацията и думите премерени,поведението като цяло изискано, а не вулгарно, то със сигурност ще завладявате околните със силата на своята женственост.

 


Оставете своя коментар »