Добро утро !


Image:©Fotowerk/Fotolia

Събудихте ли се вече ? Или може би, вече сте станали и на чаша кафе , докато съпругът и децата спят, мислите как да организирате деня си така, че да е максимално добър и функционален. А той няма да е лек- събуждане, закуска, приготвяне за училище, работа, магазини, пазаруване, вечеря… Поредният ден.

Казват, че както започнеш деня, така ще ти върви до вечерта.Не си мислете, че ето – будилникът звъни, трябва пак да ставате, пак да се приготвяте, пак на работа..Каква ти тука красота!

От вас зависи да е по-различно.Най-важното е да знаете какво очаквате от новия ден, какво планирате, на какво се надявате. Всяка сутрин, излизайки от дома, можете да намерите нови приятели, да срещнете мъжа на живота си, ако все още сте сама, да се срещнете със стари познати и да побъбрите с тях, да се сдобиете с нещо ново, да спечелите пари, да имате чудесен ден.Не знаете какво ще ви донесе утрото.

Важно е само да станете с позитивно настроение, в очакване на хубави неща – интересни срещи, добри новини и събития. Когато се събудите , кажете си тихо и с усмивка „Добро утро !”. Първата емоция от сутринта остава с вас за целия ден.Може да полежите мъничко и да помислите за приятните мигове, които ви очакват. Не мислете от сутринта за проблеми и неприятности. Тогава утрото и настъпващият ден няма да ви се струват толкова мрачни.

Вземете душ. Пригответе закуска. Събудете любимите хора .Кажете им „Добро утро!” с усмивка. Покажете за пореден път на децата  си с няколко емоционални думи или мил жест, че са обичани Заредете ги със своето позитивно настроение.

Вярвайте, че денят ще е добър, интересен и неочакван.Помнете, че животът минава много бързо. Затова трябва да вярвате, че ще ви споходят добри новини и събития и ще ви донесат много радост. И обикновено това се случва, когато най-малко очаквате. Само трябва да вярвате, да имате позитивната нагласа.

Животът е красив и невероятен. А пред вас е новият ден.И той започва с утрото. Затова то трябва да бъде хубаво или поне … поносимо. Помислете за доброто и то ще дойде при вас.

Добро утро!

И хубав ден – изпълнен с обич, сила, надежда и късмет!


Оставете своя коментар »