Десет съвета за истинската жена


Image:© Andrey Armyagov/Fotolia

1.Не афиширайте своята възраст.

2.Не крийте краката си. Ако има какво да се покаже – покажете го, като изберете подходящи дрехи.Възрастта не е пречка.

3.Не се увличайте по големите чанти.Анализирайте онова, което наистина трябва да вземете със себе си и не  носете излишни тежести.Използвайте чанти с дълги дръжки, които изглеждат практични и елегантни.От материала е по- добре да изберете естествена кожа.

4.Коригирайте своя ръст, ако е необходимо.Носете високи обувки и панталони малко над глезена. Тези хитрини ще удължат визията ви.

5.Отнасяйте се внимателно към своите ръце . Не следвайте сляпо модните тенденции в маникюра.За покритие на ноктите използвайте лак в  ясни или плътни цветове.Френският маникюр е разрешен.

6.Носете подходящи дънки.Те са специфично облекло и трябва да изглеждат солидно.Правилните дънки са в тъмно синьо, почти черно, в класически модел, без дупки, бродерии и пайети, тесни или широки, съобразно фигурата ви.

7.Съставете си базов гардероб, който да включва правилните джинси, бяла риза,черни, класически, идеално падащи панталони, малка черна рокля, черно или бяло поло,бежово кашмирено палто, обувки на ток, сако.. Не е задължително да се отказвате от ултрамодерните неща, но не забравяйте , че модата се мени много бързо и скоро ще трябва да се откажете от тях.

8.Задължително на лицето ви трябва да има грим.Главното е да не се злоупотребява. Подберете нежни естествени тонове пудра, червило и сенки, които  ще подчертаят вашата визия и  ще акцентират върху стила ви.

9.Особено важен е собственият  стил . Не му изменяйте. Не тичайте сляпо след модните новости.Представете си как ще изглеждате в кашмирен пуловер с кожени апликации, вулгарни обувки с дълги заострени пръсти,с  големи и ярки катарами и  с лъскаво, пищно розово яке.

10.Обичайте сами себе си, за да ви обичат и другите.

Жената трябва да бъде красива и да радва света със своето присъствие.Не  може да става дума за икономия на парфюми, скъпа козметика и красиви дрехи.Удобно не значи красиво.Избирайте красиви и качествени дрехи обувки.Бъдете оригинална  с изискания си стил.


Оставете своя коментар »