Бански според вашата фигура


Фигура във формата на круша

Дамите с крушовидна форма на тялото, обикновено са по-икономични в горната част на тялото (рамене, гърди,талия) и по-пълни в долната част на тялото (бедра и дупе ).

Съвет: Ако искате да привлечете вниманието на мъжката половинка, подчертайте гърдите си, приглушавайки долната част на тялото си. Изберете бански костюм с ниска талия и шорти, които до известна степен ще прикрият недостатъците на тялото ви. Твърде много тъкан в тази част на тялото ще ви придаде обем. Също така трябва да знаете, че щампите и хоризонталните райета могат да добавят няколко излишни килограма.

Идеалният избор за такъв тип фигура: тъмни цветове, едноцветни нюанси в комбинация с по-изрязано деколте , ще привлекат вниманието към гърдите ви. Къдриците, ресните, мънистата по горнището на банския също ще способстват за привличане на внимание към гърдите ви.

Фигура във формата на ябълка

Към тази група спадат жените с фигура, подобна на ябълка, малко по-пълни в горната половина на тялото си, рамене, гърди и по-слаби в долната част, дупе и бедра.

Съвет: Притежателките на този тип фигура, трябва да отвлекат по някакъв начин вниманието от раменете и гърдите си и да го насочат към краката и бедрата си. За целта трябва да се избегнат бански с къдрици или твърде големи щампи и хоризонтални райета, правещи горната част на тялото по-масивна.

Правилния избор в този случай са банските в по тъмни и плътни цветове. Банският с връзки около врата, ще бъдат в състояние да поддържат гърдите ви. Цветните дъна, моделите тип “мъжки” шорти също са удачен вариант, привличайки погледа върху долната част на тялото.

Спортна фигура, или дами с мъжки тип тяло

Към тази група спадат по слабите дами. Характерни са по-тесните бедра, малки гърди, женствеността липсва в този случай.

Съвет: Вниманието тук трябва да се насочи към гърдите, добавяйки женственост и сексапил върху тялото си. Избягвайте бански без презрамки.

Банските с щампи, връзки, веобразно деколте, както и други декорации като къдрици, ресни и мъниста са за предпочитане в този случай, визуално увеличавайки бюста, придавайки женственост на фигурата ви. Шортите също са удачен избор при този тип фигура. Може да опитате и монокините, които ще ви помогнат да добавите към фигурата сексапил.

Фигура тип “Пясъчен часовник”

При този тип фигура, разликата между размера на гърдите и бедрата не е голяма. Тук кръста е по фин. Жените с този тип фигура се отличават с пропорционално тяло.

Като се има предвид факта, че пропорциите на фигурата ви са вече балансирани, то остава да се намери подходящия модел бански , пасващ на горната и долната половина на тялото ви. Избягвайте избора на твърде широк или втален бански костюм. Такъв тип бански може лесно да наклони баланса към една от двете части на тялото. Много хора смятат , че това е перфектната фигура, позволяваща на собственичката си да се побере в почти всички модели бански костюм и перфектно пасващи и на фигурата.

Жени с малък ръст

Към тази група спадат дамите с височина 160см или по-малко. В повечето случаи сравнително пропорционално тяло, преобладаващи са малките гърди.

Съвет: За да изглеждате по-високи, трябва да изберете бански , визуално удължаващи тялото и краката ви.

Идеалния избор в този случай е бански с триъгълно деколте, подходящ за жени с малки гърди, което ще придаде от една страна женственост и от друга ще създаде илюзия за по-големи гърди. Потници с щампи, както и потници, украсени с пайети, мъниста, бродерия, къдри и други аксесоари също ще помогнат да се постигне този ефект. Що се отнася до долната част на банския костюм, хубаво е да е отворен по тялото, което ще удължи краката ви. Тесни бански костюми, аеродинамичен силует , също са добре дошли. Що се отнася до цветовете, вертикалните ивици създават илюзията за удължени форми.

Жени с закръглени форми

Жените с апетитни форми обикновено имат пълни бедра и големи гърди. Въпреки твърденията, тези жени са чувствени, секси и най-важното здрави.

Съвет: Предизвикателство е да се открие правилния бански в този случай, идеално подчертавайки всички достойнства, скривайки недостатъците на тялото. Хоризонталните ивици тук не се препоръчват. Не е желателно и банският да е прекалено стегнат или свободен.

Идеалните бански костюм в този случай, е бански с по-широки презрамки, поддържаш гърдите. Ако имате нужда да прикриете недостатъци по бедрата си, опитайте бански костюм с пола, идеален за всеки тип жена и фигура. Ако целта ви е да прикриете малко коремче , целият бански е удачен вариант, издължавайки фигурата ви , правейки я по-стройна и секси. За по – закръглените дами са подходящи от тъмни нюанси до нежни и светли тонове.


Оставете своя коментар »