Банските на точки се връщат на модния подиум


Точките, които се считат за класическа щампа, се връщат отново  в модните дрехи и бански.  Такива бански костюми са особено популярни днес. Те очароват жените, правят визията им красива , нежна, очарователна. Какъвто и модел да изберете, бикини или цял, точките ще изглеждат страхотно.Те могат да бъдат големи и малки. Могат да се комбинират  с различни разцветки и други щампи, например ленти. Много жени считат, че банските костюми с точки  са универсални – идеални за плаж, изглеждат закачливо и в същото време стилно.

За разлика от животинските щампи, тези не са така агресивни, но и не изглеждат скучно като едноцветните бански.Ако искате да акцентирате върху определена част от тялото си, изберете големите точки.

Ако искате да подчертаете красивите гърди, а бедрата да останат в сянка, изберете костюм, чиято горна част е на големи точки. Ако не искате да привличате вниманието там, нека точките да са колкото грахово зърно.

Ако имате по-пищни форми, съсредоточете се върху  малки точки на студена цветова основа като изумрудено зелено, тюркоазено, синьо, лилаво.

Стройните дами могат да си позволят да експериментират с различни по размер и цветове точки. Например много ефектно изглеждат бански с бели точки на черна основа или червени на оранжев фон. Големите ярки точки на ярък фон са за смелите и разкрепостени дами. Почитателките на класиката навярно ще предпочетат малките точици, по-малко контрастни и ярки.

Тайната на банските с точки е проста: точките могат да бъдат с различни цветове, размери, комбинации, разположение. Точките могат да са от пришити пайети с различни оттенъци на зелено и жълто, което придава  шикозен вид на такива бански. Ако точките са в металически цвят върху ярка основа, бъдете сигурни, че ще привлечете погледите на околните.

Банските на точки са определено подходящи за горещите морски дни. Те ще повишат настроението ви и вашата позитивна нагласа. Тези модели  бански идеално се съчетават с ярки аксесоари в един цвят. Само летните обувки, сандали или чехли воже да са на точки. Психолозите считат, че рисунките на точки по дрехите обединяват в себе си стремежа към свобода и ред, а жените , които ги предпочитат, са с прекрасно чувство за хумор и самоирония.


Оставете своя коментар »