Ако искате да узнаете повече за мъжа до вас – погледнете в чинията му


Image:©Minerva Studio/Fotolia

Учените са установили връзката между характера на човека и неговите хранителни навици. Любимата храна на мъжа до вас, за когото все още се колебаете дали да започнете сериозна връзка, говори много за неговия характер.

Ако  той е фен на шоколада, не разполага с много любов и разбиране. Привързва се силно към семейство , приятели, колеги. Дребните препирни и разправии превръща в големи скандали.Изпитвайки неудовлетвореност, той се развеселява  със сладки неща.

Мъжете, любители на месо, са реалисти, мощни и агресивни. Те просто озверяват , ако им предложите за вечеря зеленчукова салата със зехтин.

Ако мъжът е привърженик на чипса и заведенията  за бързо хранене, то жената трябва да знае, че той обича да прави нещата бързо, бюрокрацията го изнервя, рутината го убива, защото е жив и енергичен тип.

Страстта към млечните продукти издава желанието на мъжа да се грижи постоянно за някого. Ако няма семейство, такъв мъж ще си вземе куче – не може да живее сам.

Почитателите на проста храна, без деликатеси, без специални сосове, без скъпа храна, която си позволяват само в определени случаи, са недоволни от живота. Може да отчетете тези качества като икономичност или практичност,но ако очаквате нещо ново от живота и търсите все нови и нови цветове, стойте далече от такъв мъж.

Феновете на остри подправки и сосове са темпераментни и страстни хора.А обратната страна на страстта е ревността, собственическото чувство, необмислените постъпки, които той извинява с влиянието на момента. Едва ли такъв мъж е мечта за една жена.

Ако той много обича зеле и боб, то е нерешителен, склонен да се съмнява във всичко, да премерва всяка крачка.Това може да не е толкова лошо, но от много мислене, може да пропусне хубави мигове или отлични възможности.

Мъжът с чувствителен характер обича краставици. Може да изяде тонове на салата.

Любителите на туршии, дори когато има пресни салати, са с тираничен характер. Те смятат, че мястото на жената е в кухнята, че тя няма право на мнение и единственото й предназначение е да го обслужва. Искате ли такъв мъж ?

И накрая – феновете на сурови моркови и ябълки.Психически най-устойчиви мъже, готови винаги да слушат и да преговарят, да решат проблемите като мъже и да отстъпят на своята половинка.

Това е , скъпи дами. Надникнете в чинията на мъжа, за да видите що за човек е той и да решите дали го искате  до вас.


Оставете своя коментар »